• Κυριακούλης Rent a Car - Κυπαρισσία Πελοπόννησος
  • Τηλ: ( + 30 ) 27610 24322
Great Customer Service
Top Quality Cars
Explore the Peloponnese
Kiriakoulis Car Hire
Peloponnese Car Rentals
The Best for Car Hire
English Language Greek Language

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κυπαρισσία - Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένας παράδεισος με φυσικές ομορφιές, πολλά αξιοθέατα και προσφέρεται για εξερευνήσεις και περιηγήσεις, στο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων "KYRIAKOULIS CAR RENTAL" θα βρείτε αυτό που ζητάτε με άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα. Εδώ και πολλά χρόνια λειτουργούμε στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα μας την Μεσσηνία. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουμε απόλυτα σε ότι χρειάζεστε, για ασφαλή και άνετη οδήγηση στην Πελοπόννησο.

Kyparissia - Peloponnese

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία με αυτοκίνητα όλων των τύπων, από μικρά αυτοκίνητα πόλης όπως το Fiat punto και Hyundai Accent. Επίσης διαθέτουμε και minibuses για τους πελάτες μας που ταξιδεύουν με φίλους η group. Η Πελοπόννησος είναι μια περιοχή της Ελλάδας που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Είναι γεμάτη από φυσικές ομορφιές, με τα επιβλητικά βουνά της και τις χρυσαφένιες αμμουδιές της να δημιουργούν πανέμορφες εικόνες στα τοπία της, που αξίζει να τα επισκεφτεί κάποιος για να γνωρίσει την μαγεία τους. Εκτός όμως από τις πολλές φυσικές ομορφιές της, έχει πολλά αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, όπως την αρχαία Ολυμπία, την αρχαία Μεσσηνία, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο, το φαράγγι της Νέδας, τον Μυστρά, την Μονεμβασιά κ.α.

Olympia - Greece

Η Πελοπόννησος προσφέρεται για διακοπές και περιηγήσεις παντός είδους και κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που ζητάει στις διακοπές του, ηρεμία και χαλάρωση, εναλλακτικές διακοπές και δραστηριότητες στην φύση, όπως ορειβασία, πεζοπορίες, πέρασμα φαραγγιών και ποταμών και ότι βάζει ο νους σας. Για να γνωρίσει κάποιος την μαγεία της Πελοποννήσου πρέπει να περιπλανηθείς στις απόμερες γωνιές της αλλά και στα γραφικά και πανέμορφα χωριά της, όπου θα ανακαλύψεις ομορφιές μοναδικές και το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων της.

Νοικιάζοντας ένα από τα αυτοκίνητα μας, σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε όλη αυτή την ομορφιά και να βάλετε στις διακοπές σας την μαγεία της. Διαθέτουμε διάφορα προγράμματα ενοικιάσεως αναλόγως τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Το γραφείο KYRIAKOULIS CAR RENTAL εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες της Πελοποννήσου από όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο με χαρά μας βλέπουμε ότι πολλοί είναι εκείνοι που επιστρέφουν και σαν φίλοι πια ζητούν τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα εξυπηρετήσουμε και εσάς και θα σας προσθέσουμε στους ικανοποιημένους φίλους - πελάτες μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία η θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τα διάφορα προγράμματα ενοικιάσεως που έχουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την πανέμορφη Μεσσηνία και Πελοπόννησο. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον στην KYRIAKOULIS CAR RENTAL και περιμένουμε να ακούσουμε νέα σας σύντομα.

Kiriakoulis Car Rental - Kyparissia Greece
Κυπαρισσία Μεσσηνία - Πελοπόννησος

Τηλ: ( + 30 ) 27610 24322
Τηλ: ( + 30 ) 27610 24323
Fax: ( + 30 ) 27610 24322